De meeste mensen weten wat voor eten er niet in het buikspieren dieet thuishoort, maar wat moet je nu eigenlijk wel eten? Als je hier wel vaker komt weet je ongetwijfeld dat oneindig veel sporten en constante buikspier oefeningen niet veel voor je zullen doen – het is ook belangrijk dat je goed eet. We hebben het vaak gehad over eten wat je zeker niet moet eten, maar de vraag blijft voor veel mensen wat dan wel goed eten zou zijn.

In dit artikel kijken we naar 7 levensmiddelen die vol zitten met juiste voedingsstoffen en er ook gelijk voor zorgen dat het lichaam op een natuurlijke manier zoveel mogelijk vet gaat verbranden. Deze 7 voedingsmiddelen hebben ook een ander voordeel, ze zijn ook super gezond en zullen je ervoor zorgen dat je immuunsysteem goed werkt. Dat klinkt niet slecht he?

Amandelen

Voor iemand die ooit iets gelezen heeft over fitness en/of bodybuilding kan dit geen verassing zijn. Amandelen zij niet alleen smakelijk, maar ook erg voedzaam. Natuurlijk wel de rauwe amandelen en niet de gerookte of gesuikerde amandelen

Goed voor: Het verminderen van trek, spieropbouw
Beschermt: obesitas, hart en vaatziekten, verlies van spiermassa, kanker, hoge bloeddruk

Bessen

Mensen denken vaak dat vruchten niet goed voor je kunnen zijn omdat er suiker in zit, dat is echter niet maar. Bessen zijn niet alleen lekker, maar ook erg goed voor je, vooral bosbessen zitten vol met antioxidanten.

Goed voor: Het hart, verbeteren van de coördinatie
Beschermt: obesitas, hartaandoeningen

Bonen en peulvruchten

Zowel bonen als peulvruchten zitten vol vitaminen en bonen zitten ook nog eens vol met eiwit. Deze zijn gemakkelijk toe te voegen aan verschillende maaltijden en in bijvoorbeeld een salade.

Goed voor: het verbranden van vet, het opbouwen van spieren, het regelen van je spijsvertering
Beschermt: darmkanker, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk

Olijfolie

Olijfolie is niet alleen een goede, gezonde olie om mee te koken, maar het is ook gemakkelijk in recepten te gebruiken. Probeer bijvoorbeeld een keer een klein beetje olijfolie op je salade in plaats van die vette dressing en je zult zien hoe lekker gezond kan zijn.

Goed voor: verlaagt het cholesterolgehalte, versterkt het immuunsysteem
Beschermt: obesitas, kanker, hartaandoeningen, hoge bloeddruk

Eieren

De meeste mensen denken dat eieren slecht zijn voor het cholesterol gehalte, dat is natuurlijk wel zo maar een paar eieren per week zijn alleen maar goed voor je. Als je eieren ongeveer drie tot vier keer per week eet om genoeg eiwit binnen te krijgen zal je merken dat wanneer je eieren als ontbijt eet, je de hele dag minder eet.

Goed voor: het verbranden van vet, het opbouwen van spieren
Beschermt: obesitas

Pindakaas

Wanneer je zegt dat pindakaas goed voor je is kijken de meeste mensen je aan alsof je van een andere planeet komt. Echter, pindakaas is goed voor je in kleine porties, maar natuurlijk is het zo dat wanneer je grote hoeveelheden eet je teveel calorieën binnenkrijgt.

Goed voor: het verbranden van vet, het opbouwen van spieren
Beschermt: obesitas, verlies van spiermassa, rimpels, hart- en vaatziekten.

Spinazie en andere groene groenten

Eerlijk is eerlijk, ik ben geen grote fan van het eten van groenten, maar heb wel geleerd ze naar binnen te werken omdat ze van vitaal belang zijn om goede resultaten te krijgen en gezond te blijven

Goed voor: het bestrijden van vrije radicalen
Beschermt: vormen van kanker, hartaandoeningen, beroerte, obesitas, osteoporose

The post Wat voor een buikspieren dieet geeft de beste resultaten? appeared first on Six-Pack Buikspieren.

Lees meer

Bron: buikspieren.net