Het is helaas niet mogelijk om effectief buikvet te verbranden op alleen één specifieke plek op je lichaam. Dit betekent dat als je effectief buikvet verbranden wil, je je moet focussen op het verlagen van de algehele lichaamsvetpercentage. Dit in combinatie met de juiste voeding en voldoende beweging zal leiden naar succes!

Om effectief je buikvet te verbranden moet je een goede controle hebben over je dieet. Het is belangrijk om ten alle tijden goede keuzes te maken bij in je dieet: Het is de sleutel naar het hebben van een platte buik. Hieronder een lijst met voeding welke je helpt om effectiever de buikvet te kunnen verbranden:

buikvet-verbranden
Amandelen, noten en notenpasta

Die producten bevatten veel onverzadigde vetten en zijn beter in effectief buikvet verbranden dan de voeding met dezelfde calorieen hoeveelheid met minder vet. Amandelen en noten bevatten gezonde vetten die helpen om sterke spieren te krijgen en hartziektes te voorkomen.

 

buikvet-verbranden

Peulvruchten en bonen

Deze producten helpen om buikvet verbranden en spieren te versterken.  Ze werken goed tegen de obesitas, hartziektes , hoge bloeddruk etc. Bonen worden beschouwd als een goede voedsel die helpt om effectef buikvet verbranden en platte buik te behouden. Ze zijn rijk aan vezels.

 

buikvet-verbranden
Groene groenten en bladgroenten 

Probeer om zo veel mogelijk groene groenten te eten. Het is één van de beste voeding voor het krijgen van een platte buik en om buikvet te verbranden. Tevens neutraliseert spinazie de moleculen die het verouderingsproces versnellen.

 

 

 

buikvet-verbrandenFruit

De meeste mensen vinden het lekker om fruit te eten. Als je die gewoonte niet hebt, probeer dan toch om fruit in je dieet op te nemen.  Appels, watermeloen, ananas, grapefruit, bosbessen, aardbeien, etc. Voeg ze in je dieet toe om effectief te kunnen verbranden. Water uit de watermeloen reinigt de afvalstoffen uit je lichaam af.

 

 

effectief-buikvetBoerenkool  en havermout

Boerenkool voorkomt opgeblazen gevoel in je buik en versnelt de spijsvertering.Havermout bevat veel vezels.

Voeg boerenkool en havermout in je dagelijkse eetschema om effectief buikvet verbranden.

 

 

buikvet-verbrandenGranen

Mensen die veel granen eten, hebben minder lichaamsvet. Probeer grangen in je dieet toe te voegen. Quinoa is de beste voor de buikvet verbranden. Quinoa is heel rijk aan eiwitten die de beste zijn voor je effective buikvet verbranden dieet.

 

 

 

buikvet-verbrandenMagere kwark, eiwitten 

Magere kwark is rijk aan eiwitten en voorkomt de opgeblazen gevoel in je buik.

Eeiwitrijke voeding is heel belangrijk als je wilt effectief buikvet verbranden.

 

Voeg die producten in je dieet toe en geniet van de resultaten. Ook vergeet niet om te bewegen. De combinatie van goed eten en bewegen is de beste voor effectief buikvet verbranden.